Wednesday, August 12, 2015

ၾကက္ဥပူတင္းလုပ္နည္း



Blocker Blocker's photo.
Blocker Blocker's photo.
Blocker Blocker's photo.
ၾကက္ဥပူတင္း
ၾကက္ဥ ၇လံုး
ႏြားႏို႔ ၅၀သား
သၾကား ၈ဇြန္းခန္႔
ဂ်ံဳမႈန္႔ ၅ဇြန္း
ဆား အနည္းငယ္
ဗနီလာအနံ ၁စက္
ၾကက္ဥကိုခေလာက္ပါ။ႏြားႏို႔ထည့္ပါ။သၾကားထည့္ၿပီးနံေအာင္ေမႊပါ။ဂ်ံဳမႈန္႔ကိုဇကာနဲစစ္ခ်ၿပီးေမႊပါ။ဆားထည့္ပါ။မီးဖိုေပၚတင္ၿပီးမီးေအးေအးႏွင့္ပ်စ္လာသည္အထိအဆက္မျပတ္ေမႊပါ။အနံထည့္ပါ။ဖုတ္မဲ့ဇလံုကိုေထာပတ္သုတ္ၿပီးထည့္ပါ၊အပူခ်ိန္၁၆၀နဲ႔မိနစ္၃၀ခန္႔ဖုတ္ပါ။

ခ်က္ၾကည့္ၾကစို႔

No comments:

Post a Comment